• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Yıl Sonuna Kadar 10 Kat Artacak Potansiyele Sahip Altcoin’ler

Yıl Sonuna Kadar 10 Kat Artacak Potansiyele Sahip Altcoin’ler

Bir analist, önümüzdeki altı ay içinde en az on kat artabileceğine inandığı altı kripto para birimini takipçileriyle paylaştı ve nedenleriyle açıkladı…

Bitcoin’in Çökmesi Ucuzdan Alma Fırsatı Verir

Kripto trader ve analist Lark Davis’e göre, Injective Protocol (INJ) gördüğü 24 dolar zirvesinin ardından 10 dolara kadar düştü ve şuanda fiyat ucuz. Analist yeni bir videoda şunları söyledi:

“BU COİN’İ LİSTELİYORUM ÇÜNKÜ ŞU ANDA UCUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİN NEREDEYSE ÜÇTE BİR ALTINDA. VE  ENJEKSİYON PROTOKOLÜ (INJ) YAKINDA ANA AĞA GİDECEK.

Ek olarak, piyasa değeri şu anda sadece 400 milyon dolar. Davis:

“BU, 10X VEYA DAHA FAZLA BİR YÜKSELİŞ POTANSİYELİNE SAHİP OLABİLİR. ANA AĞ BAŞLAR BAŞLAMAZ, TOKEN İÇİN GERÇEK TALEBİ GÖRECEĞİZ. “

Davis’in potansiyel olarak bir boğa koşusu göreceğini söylediği ikinci altcoin ise QUICK Coin. Bu, Poligon ağında ( MATIC ) merkezi olmayan bir değişimdir (DEX ). Çokgen ağda şu anda güçlü bir artış yaşandığı için QUICK’in değeri düşük.

Üçüncü kripto para birimi, sentetik varlık platformu Linear Finance (LINA). Davis, bu coin’in “fiyatında dramatik bir düşüş” ten söz ediyor:

“[LİNEAR FİNANCE’IN FİYATI] ASLINDA TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDEN YAKLAŞIK %77 DÜŞTÜ; BU, TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU, KULLANICILARI OLAN, ASLINDA HAYATTA KALAN, BİR ŞEYLER İNŞA EDİP YAPILAN BİR ŞEYİN FİYATINDA OLDUKÇA DRAMATİK BİR DÜŞÜŞ. ŞU ANDA MANTIKSIZ BİR ŞEKİLDE AŞIRI SATILDIĞI VE UCUZ HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Davis’e göre, LINA’nın yükselme potansiyeli hala oldukça fazla. Gerekçe olarak, Synthetix (SNX) gibi protokollerden alıntı yapıyor: Bu, şu anda Linear Finance’in piyasa değerinin 20 katı büyüklükte..

Analist ayrıca, merkezi olmayan bir borsa olan Bancor Network’ün (BNT) büyük kâr fırsatlarına sahip olmasını bekliyor. Çünkü:

“TESLİM ETTİKLERİ ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. SÜREKSİZ KAYIP PROBLEMİNİ ÇÖZEBİLİRSİNİZ. SÜREKSİZ KAYIPSIZ TEK TARAFLI LİKİDİTE SAĞLAMA İMKANI SAĞLARLAR. “

Solana (SOL) Fiyat Tahmini: x100 Yapabilir Mi?

Son kripto piyasasında yaşanan düşüş neredeyse tüm kripto paraları vurdu: piyasalar bir gecede yaklaşık 500 milyar dolar kaybetti. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin uzun vadeli başarısına inanıyorsanız, bazı cazip satın alma fırsatları olabilir. Çeşitli endüstri katılımcılarına göre muazzam potansiyele sahip bir coin Solana'dır (SOL). Solana nedir? Ethereum rakibinin avantajları nelerdir? Solana için uzun vadeli fiyat tahminleri nelerdir? SOL, ETH'yi yakalayıp 4.000 $ 'dan fazlasına ulaşabilir

İlgili İçerik

Davis ayrıca BNT’nin 10 kat artabileceğine inanıyor: “eğer piyasa yılın geri kalanında genel olarak yükseliş eğilimi gösterirse”.

Önerdiği altcoin’lerde Beşinci sırada ise NFT platformu EpiK Protocol (EPK) yer alıyor. Davis’e göre EpiK Protokolü, oyun arenasında büyük isimlerle herhangi bir rekabet olmaksızın çalışıyor. Davis, potansiyel olarak yüz milyon kullanıcıdan bahsediyor.

Davis’in listesinin altıncı sırasında ise Solana blok zincirindeki bir DeFi projesi var: Mercurial Finance (MER). Kripto para birimi bir token satışını yeni tamamladı ve neredeyse bakir (ve bu nedenle hala düşük fiyatlarda işlem gören bir Solana tabanlı coin.)


Burada yer alan bilgi, yorum ve değerlendirmeler Yatırım Tavsiyesi Değildir. Piyasaya genel anlamda bir bakış açısı sunması amacıyla hazırlanmış, kişisel düşünce ve yorumlardır. Kripto paralar yüksek spekülasyon riski olan varlıklardır.

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ