• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Twitter CEO’su Bitcoin’lerini Saklamak İçin Trezor Kullanıyor

Twitter CEO’su Bitcoin’lerini Saklamak İçin Trezor Kullanıyor

Kripto uzmanlarının veya kripto para piyasasındaki ünlü-büyük isimlerin kripto ile ilgili meseleleri çok önemsenmekte ve takip edilmekte. Birçok amatör ve profesyonel kripto yatırımcısı ve trader’i, başkaları tarafından gerçekleştirilen eylem ve olaylar hakkında yorumlar yapar. Bu gerçeği bilerek, Twitter CEO’sunun daha fazla Bitcoin saklamak için Trezor kullandığını anlamak çok önemli.


Son zamanlarda Dorsey, Trezor’dan bir kripto para donanım cüzdanı satın aldığını ortaya koyan bir kişisel paylaşım yaptı. Hepimizin bildiği gibi Trezor, kripto paraları çevrimdışı olarak borsalar haricinde güvenle saklayabileceğimiz usb bellek tarzında donanım cüzdanları üretiyor.

Ayrıca Dorsey, satın aldığı miktarın bir kısmını da açıkladı. Açıklanan miktara bağlı olarak, insanlar Trezor Model S’yi satın aldığını varsaymaktadır. Piyasa, bu cihazı satın alma amacının son zamanlardan beri büyük ölçüde elde ettiği Bitcoin miktarı olduğunu varsaymaktadır.

[ilgiliicerik icerik_id=”426″]

Jack ayrıca neden Ledger yerine Trezor cihazı seçtiğini de açıkladı. Je, Ledger’in programının tamamen açık kaynaklı olmadığını söyledi. Yaptığı açıklamada, bir cüzdan geliştirme ekibi açık kaynak programının her şey için sihirli bir çözüm olmadığını söyledi. Bununla birlikte, jack’in BTC ile ne yaptığı dikkate değerdir.

Son zamanlarda Twitter CEO’su yine yaptığı bir açıklamada bitcoin’e olan inancını ve desteğini belirten sözler paylaşmıştı. Özellikle teknoloji piyasası ve twitter ceo’su gibi büyük isimlerin kripto paralara olan ilgisi gelecek için umut ışığı oluyor.

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ