• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

HSBC, Asya’daki Ultra Zengin Müşterileri için Metaverse Fonu Başlattı

HSBC, Asya’daki Ultra Zengin Müşterileri için Metaverse Fonu Başlattı

İngiliz çok uluslu yatırım bankası ve finansal hizmetler holding şirketi HSBC, büyüyen kripto para ekosistemindeki yerini büyütürken Singapur ve Hong Kong’daki ultra zengin müşterileri için yeni bir metaverse fonu başlattı. 

Reuters tarafından bildirildiği üzere banka, Metaverse İsteğe Bağlı Strateji portföyünün varlık yönetimi kolu tarafından yönetileceğini ve altyapı, bilgi işlem, sanallaştırma, deneyim, keşif ve arayüz dahil olmak üzere büyüyen metaverse dünyasının beş benzersiz yönüne odaklanacağını söyledi.

HSBC tarafından Metaverse odaklı portföyün tanıtımı, ana finans kurumları tarafından blok zinciri destekli yeniliklerin artan şekilde benimsenmesinin bir kanıtıdır. 

HSBC Metaverse İhtiyari Strateji portföyüne yalnızca yüksek net değere sahip bireyler ve sırasıyla Singapur ve Hong Kong’da faaliyet gösteren akredite yatırımcılar tarafından erişilebilecek.

HSBC’de Asya Pasifik’te yatırım ve varlık çözümleri için bölgesel ihtiyari ve fonlar başkanı Lina Lim konuyla ilgili şunları söyledi:

“Metaverse ekosistemi, henüz erken aşamasında olmasına rağmen hızla gelişiyor” dedi. “Farklı geçmişlere ve büyüklükteki şirketler ekosisteme akın ederken, bu alanda birçok heyecan verici fırsat görüyoruz.”

HSBC, Metaverse Alanında Bir Çok Yatırım Yapıyor

Kripto para ekosistemine yatırım yapmak, birçok bireysel yatırımcının her zaman kendi başına risk almaya çalıştığı birçok karmaşıklığı beraberinde getirebiliyor. Büyük ve köklü kuruluşlar söz konusu olduğunda, müşterilerini popüler talebe dayalı yeniliklerle en az riskli şekilde faydalandırır.

CEEK VR Fiyat Tahmini, CEEK Coin geleceği ve yorumları 2022-2025

Kripto para sektöründe son 1 yıldır adından sıkça söz ettiren Metaverse, pastadaki payını arttırmaya devam ediyor. Geleceğin en büyük teknolojilerinden biri olarak adlandırılan bu sanal dünyada gerçek hayatta yaptığımız herşeyi barındıracak ve bir nevi ayna dünyalar yaratılacak. Metaverse alanında en önemli projelerden biride CEEK VR. Firmanın aynı zamanda kendi tokeni olan CEEK bu yıl büyük bir yükseliş yaşadı. Ceek fiyat tahmini ve yorumlarından önce CEEK VR nedir, ne

İlgili İçerik

HSBC’nin yeni ürün lansmanı, deneyimli yatırımcıların öncelikle ilgili yatırımlara yönelmesiyle, tüm müşterilerine değer katmanın en yaratıcı yollarından biridir.

HSBC, eğitsel finans oyunları sunmak için The Sandbox metaverse’de sanal bir LAND satın almak da dahil olmak üzere dijital para ekosisteminde hedeflenen yatırımlarla daha önce suları test ediyordu. Şirket ayrıca, uzayda hizmet sunan girişimlere aktif bahisler yapmaya başladı ve geçen yıl Kasım ayında 200 milyon dolar toplayan ConsenSys’i finanse eden yatırımcılar arasında yer aldı.

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ