• BITCOIN/TL
    2169515,237
    % 1,35
  • ETHEREUM/TL
    105075
    % 1,67
  • RIPPLE/TL
    17.82
    % 2,73
  • BITCOIN CASH/TL
    16635.48,457
    % 1,13
  • LITECOIN/TL
    2761.45
    % 0,38
  • BNB/TL
    19679.55
    % 1,79
  • /TL
    %
  • TETHER/TL
    32.53
    % 0,01

eToro, Blockchain Şirketi Olan Firmo Network’u Satın Aldı

eToro, Blockchain Şirketi Olan Firmo Network’u Satın Aldı

Çok varlıklı bir ticaret platformu olan eToro, blockchain firması Firmo Network’ün satın alındığını açıkladı. Ancak, şirket satın alma ile ilgili hiçbir rakam açıklamadı.

Firmo Network, türevlere yönelik akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi üzerine çalışan ve bunları herhangi bir blok zincirinde – kamusal veya özel olarak güvenli bir şekilde mümkün kılmak üzere çalışan, Kopenhag merkezli bir blok zinciri başlangıcıdır.

Bu önemli satınalma ile ilgili olarak, eToro‘nun kurucu ortağı ve CEO’su Yoni Assia şunları söyledi:

“Firmo devralımı, eToro’nun tokenize edilmiş varlık teklifimizin büyümesini hızlandırmasını sağlayacak. Blockchain ve varlıkların belirtilmesi, finansın geleceğinde büyük rol oynayacak. Zamanla tüm yatırım yapılabilir varlıkların önem kazanacağına ve en büyük para trafiğini blok zincirine geçireceğimize inanıyoruz. ”

Basın açıklamasına göre, Danimarkalı şirket İsrail sosyal ticaret platformunun iç inovasyon birimi olarak görev yapacak. Blockchain başlangıcı, varlıkların temsili için altyapı araştırma ve geliştirmesinden ve blockchain altyapısı üzerindeki ticaret işlemlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak.

“Firmo ekibi, küresel ticareti kolaylaştıracak blockchain teknolojisi için pratik uygulamalar geliştirmek için çığır açan çalışmalar yaptı. Assia, akıllı zincir sözleşmelerinin blok zincirinde benimsenmesi güven ve şeffaflığı artırıyor ”dedi. “EToro ailesine katılacakları için inanılmaz gururlu ve heyecanlıyız. Birlikte çok parlak bir geleceğe sahip olduğumuza inanıyoruz ve insanların ticaret yapmalarına, yatırım yapmalarına ve tasarruf etmelerine izin veren ilk gerçek küresel hizmet sağlayıcı olma hedefimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. ”

Firmo’nun 10 kişilik ekibi, Danimarka’daki mevcut ofisinde faaliyet gösterecek.

[ilgiliicerik icerik_id=”638″]

eToro Platformu Kripto Çeşidini Genişletiyor

2007 yılında hayata geçen eToro, kripto ve blok zincir üzerine ciddi manada gidiyor ve yatırımlar yapıyor. Bugünün erken saatlerinde Finance Magnates , eToro ticaret platformunun kripto çeşitlerini 15’e çıkardı ve Tron’u (TRX) platforma eklediğini bildirdi .

Şirket aynı zamanda, bu ayın başlarında Amerika Birleşik Devletleri’nde 31 eyalette hizmet vermeye başladı ve küresel ölçekte büyümeye devam ediyor.

Dahası, şirketin kripto paralardan sorumlu birimi, kripto dostu Cebelitarık bölgesinden blok zinciri bazlı bir işletmeyi işletmek için lisans aldı .

Firmo’nun kurucusu ve CEO’su Dr. Omri Ross, “Kripto ve onun temelini oluşturan blok zinciri teknolojisi, finansal yenilikte bir patlamaya sebep oldu, ancak bazı zorluklar kitlesel olarak benimsemeyi ve eski altyapıya entegrasyonunu engelliyor” dedi. “Amacımız, varlıklarımızı belirterek ve tüm önemli ticaret süreçlerini blok zincirinde uygulayarak, kullanıcıların anında ödeme yoluyla küresel olarak herhangi bir varlıkla işlem yapmalarını sağlamak.”

Kaynak; financemagnates

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ