• BITCOIN/TL
    2117093,333
    % 6,81
  • ETHEREUM/TL
    101280
    % 5,14
  • RIPPLE/TL
    16.22
    % 2,14
  • BITCOIN CASH/TL
    15805.87,163
    % 3,81
  • LITECOIN/TL
    2639.46
    % 2,77
  • BNB/TL
    18197.18
    % 3,32
  • /TL
    %
  • TETHER/TL
    32.71
    % 0,68

Ethereum İçin İddialı Açıklamalar

Ethereum İçin İddialı Açıklamalar

Ünlü kripto para analisti DonAlt, Ethereum büyük ve uzun soluklu bir boğa koşusunun ilk evrelerinde olduğunu iddia ediyor.

Kripto para borsalarında işlem gören en değerli altcoin olan Ethereum, piyasanın ünlü uzmanlarından olan DonAlt’ın dikkatini fazlasıyla çekmişe benziyor. Son dönemde oldukça gel git yaşayan ve tahmin edilmesi güç bir piyasa haline gelen kriptolar, genel itibari ile yat bir seyir sergiliyor. Normalde kuvvetli bir kripto para piyasası yükselişi beklenirken son günlerde piyasa ciddi anlamda satış baskısı ile karşı karşıya kaldığı görülüyor. Ünlü analist DonAlt ise Ethereum’un geleceğine yönelik oldukça iddialı ve ilgi çekici tahmini ile güne damgasını vurdu. Ünlü kripto para analistine göre ETH, çok büyük bir koşunun henüz ilk anlarını yaşıyor ve bu oldukça kuvvetli ve uzun soluklu bir koşu olacağını iddia ediyor.

Ethereum Fiyat Verileri

Kripto para piyasasının en güçlü ve lider altcoin Ethereum, son birkaç hafta boyunca fiyatını oldukça iyi seviyelere çıkartan ve yatırımcılarını memnun eden bir performans sergiliyor. Bugün itibari ile Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saati yaklaşık yüzde 2 oranında bir artışla gösteren ETH, DonAlt tarafından yapılan analize göre gelecekte çok daha başarılı bir grafik çizecek. Bununla birlikte DonAlt ile aynı düşünceyi paylaşan çok sayıda kripto para kullanıcısının ve piyasa uzmanı bulunuyor. Bu uzmanların ortak düşüncesi ise ETH fiyatını uzun soluklu bir yükseliş göstereceği yönündedir.

Ünlü Analistin Açıklamaları

DonAlt konu ile ilgili düşüncelerini ifade ettiği Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı; ‘’ETH’nin yükselişe geçeceği fikrine bir kere daha sıcak bakıyorum. Bu durum  grafiklerden mi yoksa son zamanlarda duyduğum heyecandan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Konu hakkında bilgilendirme yapacağım.’’

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ