• BITCOIN/TL
    2281887,464
    % 1,33
  • ETHEREUM/TL
    115705
    % 1,91
  • RIPPLE/TL
    20.15
    % 1,87
  • BITCOIN CASH/TL
    18654.91,335
    % 8,63
  • LITECOIN/TL
    3062.4
    % -0,74
  • BNB/TL
    19179.37
    % 1,07
  • EOS/TL
    36.32
    % 7,01
  • TETHER/TL
    32.4
    % 0,16

700 Milyar Dolarlık Varlık Yöneticisi Stellar Blockchain’ini Kullanmak İstiyor

700 Milyar Dolarlık Varlık Yöneticisi Stellar Blockchain’ini Kullanmak İstiyor

3 Eylül Salı günü, toplam varlık yönetimi (AUM) yaklaşık 700 milyar dolar olan dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden biri olan Franklin Templeton, yeni bir ABD Hükümeti parası için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ön provizyon başvurusunda bulundu.İşte Stellar Blok zincirini kullanmak isteyen şirketle ilgili haberin detayları…

İşte bu önerilen yeni fonla ilgili bazı detaylar:

  • Fon, “1,00 dolar değerinde bir hisse fiyatını korumayı” ve “yatırımcılara hissedarların sermayesinin ve likiditesinin korunmasına uygun bir cari gelir seviyesi sağlamayı” amaçlamaktadır.
  • Fon, “toplam varlıklarının en az% 99,5’ini tamamen Devlet menkul kıymetleri veya nakit olarak teminatlandırılan nakit ve geri alım anlaşmalarına yatırır”.
  • Fon hiçbir kripto para birimine yatırım yapmasa da, blok zinciri bazında hisseleri olacak. Bunun anlamı, fonun aktarma aracısının “resmî hisse sahipliği kaydını defter giriş formunda tutmasına rağmen,” hisse sahipliği “nin Stellar ağında da kaydedileceğidir.”

Prospektüs, “blok zinciri kaydı ile transfer aracısı tarafından tutulan kayıt arasında bir çelişki olması durumunda, transfer aracısının kaydının belirleyici olacağına” işaret ediyor. Böyle bir tutarsızlık “bir satın alma ve geri ödeme talimatının işlenmesinde bir gecikmeye neden olabilir”.

Ve son olarak, Franklin Templeton, dağıtılmış muhasebe teknolojisinin (DLT) kullanılmasının “yatırım fonları için denenmemiş” olduğu konusunda uyarıyor.

Fon paylarını mobil bir uygulama üzerinden satın almak / kullanmak mümkündür (hem iOS hem de Android için geçerlidir). Asgari ilk satın alma 20 ABD dolarıdır (çoğu hesap için), ancak daha fazla hisse alımı için minimum yatırım gereksinimi vardır.

21 Ağustos günü, Coindesk bildirdi  olduğu kıymetleştirmek anlama SEC ile bir transfer ajanı olarak tescil ettiğini, bir “ihracı ve dijital menkul yönetimi için bir platform”, duyurmuştu bunun olabileceğine artık “kayıtların resmi bekçisi olarak hareket Menkul kıymetlerde mülkiyet değişikliği hakkında. “

Coindesk’e kurucu ortak ve Securitize CEO’su Carlos Domingo şöyle dedi:

Blok zincirine verilen menkul kıymet miktarını artırabilir ve insanlara bunun düzenlenmiş bir alan olduğunu anlatabiliriz. SEC ayrıca, Reg A + gibi diğer muaf menkul kıymet türlerini onaylamaya ve bu insanların transfer aracısına ihtiyaç duyacağı yolun aşağısına da başladı.

_________________________

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Metaverse coinlerinin yer aldığı fırsatlarla dolu Gate.io borsasına %10 komisyon indirimli üye olmak için tıklayın.

YORUMLAR YAZ